in vrede leven met jezelf en je omgeving


Afspraak maken

 

Een persoonlijk consult duurt 60 minuten.

Je kan een afspraak maken door te mailen naar info@eftabcoude.nl

Een gratis introductie met EFT is mogelijk in een persoonlijk consult. 

We maken kennis met elkaar en met EFT. Ik leer je het basis protocol zodat je EFT op jezelf kan toepassen. Na de kennismaking kan je besluiten of je verder wilt met EFT. Dan kunnen we de hulpvraag bespreken en een begin maken met de behandeling.

Het tarief is € 45,- . Voor mensen met een minimum inkomen € 25,-.

Als je drie EFT sessies binnen twee maanden afspreekt kost het €120,-

Afgelopen jaar volgde ik de Leergang Optimal EFT bij Gabrielle Rutten in het Gary Craig Official Training Center. Optimal EFT is een vorm van helende meditatie waarbij we net als bij basis EFT ons richten op een negatieve emotie of lichamelijk klacht. Het kloppen op de 8 acupressuur punten laten we achterwege. We zitten twee minuten in stilte en nodigen de Unseen Therapist uit (universele liefde, licht of innerlijke genezer) om het voor je op te lossen. Deze methode werkt diep door in je systeem op een liefdevolle helende manier.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je onderzoeken of EFT basis of Optimal EFT bij je past, meld je dan hier aan voor de gratis Introductie Workshop op 14 maart 2020  of  voor de workshop OPTIMAL EFT op 4 april 2020.


Disclaimer: EFT kan niet zonder meer een medische behandeling vervangen. Iedereen doet en gebruikt EFT onder zijn eigen verantwoordelijkheid. Deze verantwoordelijkheid kan nooit afgeschoven worden op EFT Abcoude en EFT behandelaar Maria Steenman of de ontwikkelaars van EFT (Gary Craig, c.s.).